Risotto a la Llimona

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 300 g d'arròs per risotto
  • Sal
  • 3 dl de crema
  • 1 llimona
  • 3 ous frescos
  • 1,5 litres de brou de verdures
  • 75 g de formatge parmesà
  • Una branqueta d'alfàbrega
  • Pebre

4 racions

Elaboració

Cuina l’arròs 15-18 minuts fins que estigui al dente en aigua amb sal i deixa escorre.
Bat la meitat de la crema fins que sigui ben esponjosa.
Ratlla finament la pell de llimona i prémer la fruita.
Barreja en una cassola, els ous, la crema restant, el brou, el formatge parmesà, la ratlladura de llimona i el suc espremut.
Afegeix l'arròs.
Escalfa suaument, remenant constantment, fins que el líquid comenci a espessir lleugerament.
Retira la paella del foc.
Separa les fulles de les tiges de l'alfàbrega
Refina l'arròs amb la crema batuda i l'alfàbrega, assaona amb sal i pebre al gust.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1644 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: